• 1

    1

  • 1

    1

  • 1

    1

  • 1

    1

Esküvőre ajánlom!

2017.02.09.

A következő bejegyzést azoknak ajánlom, akik a közeljövőben tervezik a "nagy napot", és szeretnének egy kis maradandó emlékkel kedveskedni a násznépnek.

A mellékelt fotókon bemutatok néhány ötletet, amiket hasonló alkalomra készítettem korábban. A kerámia szíveket a teríték mellé helyezték, vagy a székekre rögzítették őket. Ha a vendégek neve került rájuk, akkor az ültetőkártyát is helyettesítették velük, de készültek már az ifjú pár keresztnevével és az esküvő dátumával díszített darabok is. Sőt, akár mindkét oldala feliratozható.

Ami a díszítést illeti, amilyen kicsik, olyan változatos formában készülhetnek. Lehetnek terrakotta, vagy fehér színűek, írókázva, festve, karcolva és mázasan is különböző színekben. Leginkább a szív, a virág és a madár motívum illő az alkalomhoz, de készülhetnek névre szóló pálinkás kupicák, amiket a nagy mulatozásban rögtön fel is lehet avatni. Ezek a kedves kis ajándékok jól passzolnak a manapság oly divatos vintage stílusú esküvőkhöz, de szerintem mindenkihez illik, aki szereti a kézműves termékeket, a népi motívumokat, vagy rajong a kerámiáért. Lehetőség szerint egyedi elképzelést is szívesen megvalósítok. Az egyik legkülönlegesebb kis esküvői emléket, amit készítettem,nem is a násznép kapta, hanem az ifjú pár. Ők történetesen mindketten sakkoztak, és az esküvői tortájuk "csúcsdíszét", egy sakkbábu párt kellett elkészítenem fekete-fehérben.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem keressen meg valamelyik elérhetőségemen! 


vissza

Elérhetőségek

Ángyán Csilla fazekas

9300 Csorna, Kórház u. 8.

+36 96 262 118

+36 30 501 1062

angyan.csilla@t-online.hu

https://www.facebook.com/angyancsilla