Ángyán Csilla fazekas

Népi iparművész

Elérhetőségek

Ángyán Csilla fazekas

9300 Csorna, Kórház u. 8.

+36 96 262 118

+36 30 501 1062

angyan.csilla@t-online.hu

https://www.facebook.com/angyancsilla

Ballagás

2018.04.25.

Szeretettel ajánlom a végzős, ballagó osztályoknak, csoportoknak, akik maradandó, egyedi kerámia ajándékkal szeretnének búcsúzni tanáraiktól, osztályfőnöküktől.

Hamarosan elérkezik a középiskolai ballagás napja, ami az idén május 4.-ére, péntekre esik. Erre mindíg nagy izgalommal készülök, ezúttal különösen, mert az ikreink is most végeznek.

Ilyenkor a műhelyben is megnő az érdeklődés, készülnek a búcsúajándékok az osztályfőnököknek, pedagógusoknak.

Ezen kívül a májusi ovis ballagásra, és a júniusi általános iskolai évzáróra is érkeznek a megrendelések.

Ez alkalomra készülnek jelképes emlékplakettek, ballagási emlékek, melyeket a virág mellé kapnak a tanárok a végzősöktől.

Az osztályfőnököknek kínálótálat, órát, ersetleg komplett készletet is szoktak rendelni. Igény szerint névre szólót, feliratosat is készítek, de mindíg a tál aljára kerül a szöveg,mert szerintem egy névsor, vagy akár egy idézet sem mutat úgy, mint egy szép motívum.

Persze ettől el lehet térni, ha pálinkás butelláról, vagy boroskancsóról van szó, mert ezeket a kerámia tárgyakat régen is feliratozták, vagy névre szólóvá tették. A ceruzatartó is találó ajándék lehet, rajta az osztály nevével és az évszámmal. Az alábbi képeken láthatóak a leggyakoribb búcsúajándékok, de további ötletekért kérem, nézzék meg az albumokat is!

vissza